ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβλητικός Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους, συνέτριψαν τις Ελπίδες Καρδίτσας με 12-0 και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Επιβλητικός Παναθηναϊκός!

Στο πρώτο ματς του κόουτς Δημήτρη Ρούβαλη και στο ντεμπούτο της Αναστασίας Σπυριδωνίδου, ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν με την ΑΕ Μυκόνου (11-1).

Οι πράσινες σκόραραν με όλους τους τρόπους και έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Η Κοκοτσάκη άνοιξε το σκορ νωρίς και έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο 15’. Η Ρόγκαν στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα με μακρινό καλοζυγισμένο σουτ (2-0). Το 3-0 έγραψε η Χαμαλίδου από κοντά στο 30’, ενώ η Μάια έκανε το 4-0. Έπειτα από ωραία ενέργεια της Χαμαλίδου, η Ρόγκαν έγραψε το 5-0 και στην επόμενη φάση η Κανέλλου με ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το 6-0. Με τη λήξη του ημιχρόνου η Κανέλλου έγραψε το 7-0.

Η Άντζελα Χάρις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0 και έπειτα ήταν η σειρά της Σιαφαρίκα να κάνει το 9-0. Η ίδια παίκτρια με παρόμοιο τρόπο διαμόρφωσε το 10-0 και η Μάια το 11-0. Η Νταρζάνου έκανε το 12-0 στην εκπνοή του αγώνα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης Δημήτρης): Γιαννακούλη, Δημητρίου, Σιδηρά, Νεφρού, Ρόγκαν, Μάια, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη Κανέλλου, Σπυριδωνίδου και Νταρζάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν οι Σιδηρά, Κανέλλου, Κοκοτσάκη και μπήκαν οι Δούλη, Χάρις και Σιαφαρίκα. Λίγο αργότερα βγήκαν και οι Νεφρού- Ρόγκαν και μπήκαν οι Καμαριανού και Τσιρούλη.

Σε δήλωση του ο κόουτς Δημήτρης Ρούβαλης ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος κυρίως από τη διάθεσή μας. Προσπαθούμε να αλλάξουμε λίγο φιλοσοφία. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να κυριαρχεί και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Με τον ΠΑΟΚ είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Πάμε με θετική διάθεση για ένα καλό παιχνίδι, στοχεύουμε στη νίκη και στο να μειώσουμε από την κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.