ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης στο P24.gr: «Έχουμε φτιάξει ομάδα με παίκτες-νικητές – Τα εύσημα πάνε στον Βιλντόσα»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βαλένθια.

Σερέλης στο P24.gr: «Έχουμε φτιάξει ομάδα με παίκτες-νικητές – Τα εύσημα πάνε στον Βιλντόσα»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδρασε με σπουδαίο διπλό (81-82) από τη Βαλένθια και επανήλθε άμεσα στις νίκες.

Ο assistant coach του «τριφυλλιού», Χρήστος Σερέλης, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη για το ματς στη «Φοντέτα» και τα στοιχεία που χάρισαν το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του.

Για την αξία της νίκης του Παναθηναϊκού, ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, όπως είπες. Έχουμε 3 παιχνίδια συνεχόμενα στην έδρα μας. Είμαστε στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και κάθε εκτός έδρας νίκη μετράει διπλά, αρκεί να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Σήμερα έλειπε ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας) κι αυτό φάνηκε σε κάποια λεπτά στην ώρα του αγώνα, στη δημιουργία και στην έλλειψη καθαρού μυαλού. Ευτυχώς σήμερα ο Βιλντόσα ήταν καθοριστικός. Ήταν πάρα πολύ καλός, μας έδωσε πολύ μεγάλα σουτ και πήρε πολύ καλές αποφάσεις για να πάρουμε το ματς».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την απόδοση του Λούκα Βιλντόσα, τόνισε: «Τα εύσημα πρέπει να πάνε στον ίδιο τον παίκτη, δεν πρέπει να πάνε σε εμάς. Θα σου πω όμως ότι αυτά που είδατε σήμερα από τον Βιλντόσα και καλύτερα ακόμα, τα έχουμε δει στην προπόνηση. Τα έχουμε δει πάρα πολλές φορές όταν παίζουμε “5 εναντίον 5” στην προπόνηση. Απλά δεν είναι εύκολο να είναι όλοι πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι και να μοιράζουμε τον χρόνο σε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός. Εκμεταλλεύτηκε και ο ίδιος το γεγονός ότι πήρε περισσότερα λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Βαλένθια. Βγήκε μπροστά και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και στα επόμενα παιχνίδια, ακόμα και όταν θα έχουμε όλο το ρόστερ διαθέσιμο. Είναι ένα παιδί που θέλει να βρίσκεται στην ομάδα και θέλει να δείξει αυτό που έδειξε σήμερα. Έχει καλή ψυχολογία ακόμα κι όταν δεν παίζει, δουλεύει πολύ, προπονείται και τα εύσημα πάνε σε εκείνον και όχι στη δική μας δουλειά».

Για τις διαφορές που χάνει μέσα από τα χέρια της η ομάδα, είπε: «Αυτό είναι αλήθεια, χάνουμε εύκολα τις διαφορές. Είναι ένα από τα προβλήματα που έχουμε. Το ένα πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε σωστά τα φάουλ και το άλλο ότι χάνουμε εύκολα διαφορές. Πολλές φορές αυτό μας έχει στοιχίσει κι έχουμε χάσει παιχνίδια επειδή χάσαμε τις διαφορές. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα ευχάριστο σημείο και θέλω να πω ότι η ομάδα μας δεν έχει φτάσει το ταβάνι της. Το λέμε όλοι μας. Δεν έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο απόδοσης. Είναι ξεκάθαρο. Σκεφτείτε ότι βρισκόμαστε στη μέση της χρονιάς και ότι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Κι αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε ακόμα περισσότερο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάρα που έσπασε ο Παναθηναϊκός με την πρώτη νίκη επί ισπανικού εδάφους μετά από 5 σχεδόν χρόνια: «Αυτή η ομάδα που έχουμε φτιάξει φέτος έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είναι μια ομάδα με παίκτες-νικητές. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα από αυτά που είχαν συμβεί στον Παναθηναϊκό τα 3 προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχει ποτέ στην κουβέντα το πού βρισκόμασταν και το πού είμαστε τώρα. Υπάρχει μόνο το παιχνίδι που παίζουμε και το αύριο που περιμένουμε. Ακόμα και ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι στη Βιτόρια είναι στα προβλήματα της τωρινής ομάδας και όχι κατάλοιπα του παρελθόντος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.