ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το τρίποντο… κορυφής κόντρα στον Παναιτωλικό!

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στη Λεωφόρο στις 17:00 τον Παναιτωλικό (Panathinaikos24.gr LIVE, Cosmote Sport 1) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Για το τρίποντο... κορυφής κόντρα στον Παναιτωλικό!

Για το τρίποντο που θα του δώσει το δικαίωμα να επιστρέψει στην κορυφή και να πάει στην “καυτή” συνέχεια με την καλύτερη ψυχολογία!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και αναζητά τη νίκη πριν από τα πολλά συνεχόμενα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά για την έκβαση της σεζόν!

Οι “πράαινοι” έχουν μπει για τα καλά στην εποχή, Φατίχ Τερίμ και προέρχονται από νίκη 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα, σε ένα ματς άκρως διαφορετικό.Το “τριφύλλι” βρίσκεται στη 2η θέση μετρώντας 37 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στον Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-0, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι Αγρινιώτες, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα. Πέραν των γνωστών απόντων Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, εκτός παραμένει και ο Σένκεφελντ που δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό του, όπως και ο Παλάσιος. Επίσης τιμωρημένοι είναι οι Ρούμπεν και Βέρμπιτς. Αντίθετα, επιστρέφει μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Χουάνκαρ, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο νεοαποκτηθείς Λημνιός, που ίσως πάρει και τα πρώτα του λεπτά ως αλλαγή. Δεδομένων των πολλών απουσιών, όλα δείχνουν πως ο Ζέκα θα παίξει βασικός.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, δεδομένων των απουσιών, όλα δείχνουν ότι στην εστία θα είναι ο Μπρινιόλι, με τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Ζέκα ως “εξάρι” με τον Βιλένα και τον Μπερνάρ σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά του, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Αϊτόρ, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Θυμηθείτε εδώ το πρώτο ματς:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.