ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Live streaming: Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Live streaming: Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Έτοιμος για το απόλυτο…. 13άρι στη Stoiximan Basket League!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι bwin, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αναζητώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και με την οποία θα κλείσει την δύσκολη εβδομάδα με θετικό πρόσημο.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από τη νίκη στη Βαλένθια με 81-80, ενώ νωρίτερα ηττήθηκαν στη Βιτόρια από την Μπασκόνια για τη Euroleague, ωστόσο στην Ελλάδα παραμένουν αήττητοι και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό. . Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να μείνει εκτός, προκειμένου να ετοιμαστεί για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί με Εφές και Μονακό στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, ενώ λογικά σε μια εβδομάδα θα μπει ξανά στους αγώνες ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, αφού την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, εκεί όπου το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει κατά σειρά τις Αναντολού Εφές (09/01, 21:15) και Μονακό (11/01, 21:15).

Στο κλειστό αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 10 χιλ. φίλοι της ομάδας, καθώς έχουν φύγει 5.000 εισιτήρια και ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέβει και άλλο τις επόμενες ώρες, ενώ υπάρχουν, φυσικά και τα διαρκείας!

Θυμίζουμε, η «πράσινη» ΚΑΕ έχει προαναγγείλει προτεραιότητα και έκπτωση στα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για όσους πάνε και στο ματς με το Περιστέρι bwin, ενώ, παράλληλα, η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα μέσω των social media, τονίζοντας: «Όλοι γήπεδο».

Δείτε το ματς εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.