ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα ντέρμπι που έρχονται, θα κάνουμε τα πάντα για έχουμε μόνο νίκες»

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού έκανε ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος μίλησε και για τα ντέρμπι που έχουν μπροστά τους οι «πράσινοι»!

Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα ντέρμπι που έρχονται, θα κάνουμε τα πάντα για έχουμε μόνο νίκες»

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό έκανε ο πρωταγωνιστή των «πράσινων» στο ματς, Άντραζ Σπόραρ!

Ο Σλοβένος επιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αποδόσουν καλύτερα για να τα πάνε όσο καλύτερα γίνεται στα συνεχόμενα ντέρμπι που έρχονται, ενώ πρόσθεσε ότι ίσως χρειάζεται χρόνος μέχρι να προσαρμοστούν στις αλλαγές που έφερε ο νέος προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού: Για τη νίκη της ομάδας του και την προσωπική του απόδοση: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μια ομάδα που αμύνονταν μαζικά. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο σκοράραμε τα γκολ, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος, δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να χάνει ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας ματς, αλλά η νίκη και οι τρεις πόντοι είναι αυτά που μετράνε, με τη σεζόν να έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν επιθετικό να παραμένει έτοιμος και να κάνει τη δουλειά όταν χρειάζεται: «Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι το να σκοράρεις, αλλά ταυτόχρονα το να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα σου δίνει το πιο όμορφο συναίσθημα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, όπως ισχύει για εμένα τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται δουλειά και συνεχή προπόνηση, έτσι ώστε να αρπάζεις την ευκαιρία όταν σου δίνεται και να κάνεις αυτό που πρέπει. Αυτό έκανα σήμερα, σκοράροντας τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη».

Για τα επερχόμενα ντέρμπι: «Είναι όπως στα playoffs, όταν επίσης παίζουμε τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα. Θα δούμε καθένα από αυτά ξεχωριστά, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς σε σύγκριση με το πώς παρουσιαστήκαμε σήμερα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πιο γρήγορα και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Κύπελλο και να νικήσουμε και για το πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα. Ίσως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του νέου προπονητή και την αλλαγή συστήματος, αλλά μέχρι στιγμής δείχνουμε ότι τα πάμε μια χαρά, με δύο νίκες και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.