ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν πάνω 80 χούλιγκαν – Αστυνομία στο Καραϊσκάκη

Στην ταυτοποίηση περισσότερων από 80 χούλιγκαν προχώρησε η Αστυνομία, η οποία αναμένεται να προχωρήσει και σε συλλήψεις! Αστυνομία στου Ρέντη στο «Καραϊσκάκη», αναζητά στοιχεία για οργανωμένους.

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν πάνω 80 χούλιγκαν - Αστυνομία στο Καραϊσκάκη

Εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν για τους εμπλεκομένους στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό του Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ.

Η αστυνομία ταυτοποίησε πάνω από 80 χούλιγκαν ενώ έχουν ταυτοποιήσει πλήρως και την ομάδα των πέντε φερόμενων ως αρχηγών, διοργανωτών αλλά και καθοδηγητών των επεισοδίων.

Η παρουσία τους στους χώρους του κλειστού γηπέδου στου Ρέντη επιβεβαιώνεται και από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. Το συγκεκριμένο υλικό θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, μαζί με τις καταθέσεις που έχουν δώσει και οι πέντε φερόμενοι ως αρχηγοί και διοργανωτές των επεισοδίων, οι οποίοι ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταθέσεις τους δέχονται πως ήταν στην περιοχή, ώρες όμως πριν από τα επεισόδια.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 283.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αυτούς, περίπου 24 έχουν «δεθεί» μέσω εργαστηριακών ευρημάτων και συγκεκριμένα από τα δείγματα υλικού που πήραν από τα χέρια και από τα ρούχα τους οι αστυνομικοί το βράδυ των επεισοδίων. Σε αυτούς ανιχνεύτηκαν ίχνη πυρίτιδας, είτε στα χέρια είτε στα ρούχα, και κατά συνέπεια θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία ως εμπλεκόμενοι στα επεισόδια και στην εκτόξευση ναυτικών φωτοβολίδων.

Παράλληλα, σύμφωνα με αποκάλυψη του Law and Order, το πρωί της Δευτέρας δυνάμεις της Αστυνομίας βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν έρευνες για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη από την Αθλητική Βια αναζητούν στοιχεία σχετικά με οργανωμένους οπαδούς. Πρόκειται για στοχευμένες κινήσεις που σκοπό έχουν την αναζήτηση στοιχείων προκειμένου να ταυτοποιηθούν άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια του Ρέντη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.