ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τον τελικό Κυπέλλου!

Παναθηναϊκός: Με ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών!

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το F8 του Κυπέλλου Ανδρών. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο κάτοχος του τίτλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν παρούσες και πέρυσι στους ημιτελικούς. Η διοργάνωση παρουσιάζει φέτος μια μεγάλη καινοτομία, καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του F8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 163.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ακρίβεια θα διεξαχθεί πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, στις 18 Φεβρουαρίου, στο ίδιο γήπεδο! Μια κίνηση που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερα βλέμματα να εστιάσουν στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην τελευταία πράξη του Κυπέλλου Γυναικών 2024».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.