ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολη δοκιμασία στο ΟΑΚΑ με την Εφές

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο να χτίσει ένα νικηφόρο σερί.

Δύσκολη δοκιμασία στο ΟΑΚΑ με την Εφές

Ακατάπαυστη είναι η αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σήμερα φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Εφές Αναντολού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague (21:15, Novasports Prime).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία σειρά απαιτητικών αγώνων, ενώ μπαίνουν σε μία νέα «διαβολοβδομάδα», με την ιδιαιτερότητα ότι είναι συνεχόμενη, ύστερα από τα ματς με τις Μπασκόνια και Βαλένθια, που προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά και το παιχνίδι για το πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι, την προηγούμενη Κυριακή. Στόχος του Παναθηναϊκού (ρεκόρ 11-8), όπως και σε κάθε παιχνίδι άλλωστε, είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Από την άλλη η τουρκική ομάδα με ρεκόρ 7-12 βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Εφές Αναντολού μετρά αυτή τη στιγμή έξι συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, δείγμα ότι το σύνολο του Ερντέμ Τσαν διανύει μία παρατεταμένη προβληματική περίοδο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απουσίες θα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Για τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Λούκα Βιλντόζα, ενώ για την Εφές οι Ταϊρίκ Τζόουνς και Γουίλ Κλάιμπερν.

Η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα αποτελείται από τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Βίλιους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.