ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκό αύριο στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Λεωφόρου για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson!

Οι “πράσινοι” ολοκληρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να μην καταφέρνει να επανέλθει στο 100% από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς.

Μεταξύ άλλων εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες, Παλάσιος, Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον. Στην 22αδα βρίσκονται ωστόσο, ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ήταν τιμωρημένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και ο Γιώργος Κυριόπουλος από τον Παναθηναϊκό Β. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.