ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τα highlights της «πράσινης» επικράτησης (Vid)

Δείτε τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Εφές με σκορ 83-76 για την 20η αγωνιστική της Euroleague!

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τα highlights της «πράσινης» επικράτησης (Vid)

Παναθηναϊκός AKTOR, έπαιξε με τη φωτιά στο ΟΑΚΑ, αλλά εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει της Εφές με σκορ 83-76 για την 20η αγωνιστική της Euroleague, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 12-8 και παραμένοντας σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας!

Oι «πράσινοι» είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Μάριους Γκριγκόνις που σκόραρε 24 πόντους, αλλά και τον Κώστα Σλούκα που με τις εννέα ασίστ έφτασε τις 1609 στη Euroleague σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του θεσμού.

Δείτε τα highlights από τη νίκη του «τριφυλλιού»:

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.