ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των "16" του Κυπέλλου.

Τερίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό τόνισε πως όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά. Καμία φορά δε βγαίνει η ποιότητα στα ντέρμπι αλλά έγινε μάχη. Έχουμε και οι δύο τις ίδιες πιθανότητες, είναι δύσκολο όλα θα κριθούν εκεί, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και φάγαμε γκολ στις καθυστερήσεις, στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε έχουμε μέρες να βελτιωθούμε και δύσκολα ματς μπροστά μας».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.