ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με στόχο το 2/2 απέναντι στην Μονακό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μονακό και θέλει μονάχα τη νίκη για να κάνει το 2/2 την διαβολοβδομάδα.

Παναθηναϊκός: Με στόχο το 2/2 απέναντι στην Μονακό

Οι «πράσινοι» μετά την επικράτηση κόντρα στην Εφές Αναντολού πριν από δύο ημέρες, ψάχνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους την τρέχουσα «διαβολοβδομάδα», που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Aπό την άλλη πλευρά, οι Μονεγάσκοι έρχονται στο ΟΑΚΑ για να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο, η οποία ήρθε στην τελευταία φάση του ματς με το τρίποντο… μαχαιριά του Μάριους Γκριγκόνις.

Όπως στα ματς με την Εφές, έτσι και σήμερα ο Έργκιν Αταμάν δεν υπολογίζει στον τραυματία Λούκα Βιλντόζα, αλλά και στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, κάτι που θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες. Από πλευράς Μονεγάσκων, δεν θα αγωνιστεί ο Ελί Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά από παραβίαση εσωτερικού κανονισμού.

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο Σίλβα.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.