ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στη λίστα του τριφυλλιού ο Βίτορ Ούγκο

Μια από τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι ο Βίκτορ Ουγκό.

Παναθηναϊκός: Στη λίστα του τριφυλλιού ο Βίτορ Ούγκο

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει δυο στόπερ. Στη λίστα του τριφυλλιού λοιπόν είναι ο 32χρονος Βίκτορ Ούγκο.

Ο Ούγκο εκτόξευσε την καριέρα του πριν επτά χρόνια όταν η Φιορεντίνα δαπάνησε 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Παλμέιρας. Δύο χρόνια αργότερα και έπειτα από 54 εμφανίσεις με τον ιταλικό σύλλογο επέστρεψε στην Παλμέιρας αντί 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, όπου το 2020 κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκείνη την χρονιά η Τραμπζονσπόρ με 3 εκατομμύρια τον έκανε δικό της και μετά από μια απόλυτη επιτυχημένη παρουσία στην Τουρκία(99 συμμετοχές, 9 γκολ) όπου συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022, επέστρεψε το 2023 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπαϊα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να φανεί αν η περίπτωση του θα προχωρήσει πάντως το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται στην λίστα των πράσινων για την ενίσχυση της άμυνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.