ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, όποιος έρχεται στο ΟΑΚΑ είναι show time»

Ολα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό.

Αταμάν: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, όποιος έρχεται στο ΟΑΚΑ είναι show time»

Ολα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στα 2 τελευταία παιχνίδια γιατί παίξαμε άμυνα πάνω στους 2 τρομερούς παίκτες, τον Λάρκιν και τον Τζέιμς. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα απέναντί τους στο ένας εναντίον ενός και αυτό μας έδινε κίνητρο στην επίθεση.

Όταν αντιμετωπίζεις τρανζίσιον επίθεση ή πικ εν ρολ και παίξεις καλή άμυνα μπορείς να βάζεις γρήγορα καλάθια. Παίξαμε ένα εξαιρετικό ημίχρονο, πήραμε 2 σπουδαίες νίκες με καλές εμφανίσεις. Η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να δείξουμε στην κάθε ομάδα ότι όταν έρχονται στο ΟΑΚΑ είναι show time και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τούρκος στη συνέχεια είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εξαιρετική άμυνα ειδικά πάνω στον Τζέιμς. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε γιατί το ίδιο κάναμε και με την Εφές. Ο Γκραντ και στα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Σταμάτησε τον Λάρκιν, σταμάτησε τον Τζέιμς. Είχαμε τον έλεγχο του ματς, παίξαμε επιθετική άμυνα και στην επίθεση κυκλοφορήσαμε έξυπνα την μπάλα και βρήκαμε τους σωστούς παίκτες. Ο Λεσόρ έκανε τρομερό ματς κάτω από τις δύο ρακέτες. Αλλά όλοι οι παίκτες ήταν θετικοί, δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, μετά από μία τέτοια νίκη. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι και ότι μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει μαζί και με αυτό τον κόσμο. Ήταν πολύ μέρα και πολύ βδομάδα».

Για την απόδοση του Λεσόρ: «Σήμερα στην επίθεση δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Εφές. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και ο Λεσόρ σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ έξυπνος να διαβάσει το miss match και να βρει χώρο στη ρακέτα. Όπως επίσης και ο Κέντρικ Ναν. Αυτός ο συνδυασμός βοήθησε πάρα πολύ σήμερα».

Για τον Χουάντσο: «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας και σημαντικός για την ομάδα. Δεν έκανε καλά παιχνίδια στην αρχή και μετά πρόκυψε και ο τραυματισμός του και δεν έχει πολλά ματς. Σήμερα όμως ήταν καλός. Έπαιξε πολύ έξυπνα και είναι σημαντικό γιατί βοηθάει και τον Μήτογλου να πάρει ανάσες στο παιχνίδι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.