ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Εκτελέστε την τιμωρία του Ολυμπιακού χωρίς σκιές και υποψίες»

Η επιστολή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Εκτελέστε την τιμωρία του Ολυμπιακού χωρίς σκιές και υποψίες»

Αναλυτικά η επιστολή: 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε ξανά τόσο σε εσάς, όσο και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, διότι αν και έχουν περάσει 22 ημέρες από την έκδοση της απόφασης από τον Αθλητικό Δικαστή, και 20 από την προηγούμενη επιστολή μας, με απορία βλέπουμε να συνεχίζεται μια κωλυσιεργία που δεν καταλαβαίνουμε που αποσκοπεί.

Η πρόθεση ή όχι σωματείου να εφεσιβάλλει απόφαση του ΜΠΔΟ, δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της συνέχισης μιας διοργάνωσης, και φυσικά δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της λειτουργίας του Δ.Σ. της Λίγκας, και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρατηρούμε με απορία αυτόν τον παραλογισμό, ο οποίος εάν ο αγώνας του ΟΣΦΠμε τον Πήγασο Πολίχνης διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (όπως οφείλει δηλαδή), θα ολοκληρωθεί, διότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα έχει εκτελεστεί ως προς το σκέλος αυτό, αλλά εσείς επιδεικτικά αρνείστε να εκτελέσετε το υπόλοιπο διατακτικό της ίδιας απόφασης, καθυστερώντας την κλήρωση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς.

Επανερχόμαστε λοιπόν και σας καλούμε να πράξετε τα δέοντα, να εκτελέσετε την απόφαση του Αθλ. Δικαστή και να σώσετε όποια αξιοπιστία έχει μείνει στην Λίγκα και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, χωρίς σκιές και υποψίες ότι μπορεί να είστε απλός εντολοδόχος κάποιου σωματείου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.