ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παράνοια» για τον Παναθηναϊκό: Sold out σε λίγες ώρες το τσάρτερ για Μόναχο!

Σχεδόν δυο ώρες χρειάστηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, για να εξαντλήσουν τις θέσεις του τσάρτερ με προορισμό το Μόναχο για το ματς με την Μπάγερν στις 3 Απριλίου!

«Παράνοια» για τον Παναθηναϊκό: Sold out σε λίγες ώρες το τσάρτερ για Μόναχο!

Όποιος πρόλαβε για Μόναχο!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να εξαντλήσουν τις θέσεις του τσάρτερ που θα ταξιδέψει στη Βαυαρική πρωτεύουσα για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στην Μπάγερν στις 3 Απριλίου στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε ότι οι οπαδοί της ομάδας «γέμισαν» και αυτό το αεροσκάφος το οποίο έχει ναυλωθεί σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο, Aktina Travel!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν στηρίξει και με το παραπάνω αυτή την προσπάθεια της ΚΑΕ στηρίζοντας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, κάνοντας τα γήπεδα της Ευρώπης να θυμίζουν ΟΑΚΑ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.