ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήττα στην Καλλιθέα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β γνώρισε την ήττα 3-0 στην Καλλιθέα για τη 14η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2. Ξεκάθαρο χέρι στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων το οποίο άλλαξε τη ροή του ματς και "καταδίκασε" σε 'ήττα τους "πράσινους".

Ήττα στην Καλλιθέα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β γνώρισε την ήττα 3-0 στην Καλλιθέα για τη 14η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2. Ξεκάθαρο χέρι στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων το οποίο άλλαξε τη ροή του ματς και “καταδίκασε” σε ‘ήττα τους “πράσινους”.

Το ματς στα πρώτα του λεπτά ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 9ο λεπτό, με τον Λίλο να αποκρούει το σουτ του Ντεμέτριους. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός Β΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης του Τουρκοχωρίτη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κυνηγόπουλο. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Athens Kallithea διπλασίασε τα τέρματά της, με γκολ του Λουκίνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα με το χέρι στα δίχτυα της εστίας του Λίλο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα ο Βασιλόγιαννης για το 3-0.

Athens Kallithea (A.ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης ( 84΄Βλάχος), Μανθάτης, Μπολούλης, Ματίγια, Ρομαό (79΄ Τόρες), Κυνηγόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους (67΄ Τσιντώνης), Λουκίνας (67΄Νεκούλ).

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Φικάι, Βουτσάς (78΄Φρόκου), Φουρτάδο (78΄ Μπιλάλ), Κυριόπουλος ( 84΄Κάτρης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (46΄ Λάμψιας), Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς (68΄ Αθανασακόπουλος)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.