ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Με τον ΠΑΟΚ στο Μετς για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Μετς (17:00, PAO TV) για την 11η αγωνιστική της Volley League.

Παναθηναϊκός: Με τον ΠΑΟΚ στο Μετς για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής

Να παραμείνει σε τροχιά κορυφής!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 17:00 στο κλειστό του Μετς, τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Volley League, θέλοντας να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” μετρούν 9 νίκες και μόλις μια ήττα (από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη), έχουν αποκλειστεί από την Ευρώπη και έχουν μοναδική ευκαιρία να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το “τριφύλλι” προέρχεται από την σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Μίλωνα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, απέναντι σε έναν ανεβασμένο ψυχολογικά ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θέλει να πάρει το 100% από τους παίκτες του οι οποίοι είναι έτοιμοι για το τρίποντο.

Το πρώτο ματς της σεζόν με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία είχε καταλήξει στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-2 σετ.

Για τους πράσινους θα είναι το πρώτο ντέρμπι εντός του 2024 κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Είναι το πρώτο ντέρμπι που παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε σκληρά αυτή την περίοδο για να ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και νιώθουμε έτοιμοι, ελπίζουμε για το καλύτερο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή, να μας δώσει δύναμη με την παρουσία του και την φωνή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.