ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Αποπνέει υγεία και ξεχειλίζει από ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Όλα τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη.

Πετρίδης: «Αποπνέει υγεία και ξεχειλίζει από ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε μέσω  ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» σχολίασε αρχικά την πρόσφατη εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Μονακό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η εικόνα του «τριφυλλιού» αποπνέει υγεία και να ξεχειλίζει από ενθουσιασμό, τονίζοντας πάντως πως ακόμα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του, αλλά και στα στοιχεία που θα φέρει και τις λύσεις που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, τόσο στην άμυνα και την επίθεση, όσο και στα σχήματα στα οποία μπορεί να προσαρμοστεί.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο το Λαύριο, εκτίμησε πως λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος, ο Τούρκος προπονητής θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες που «τράβηξαν» κουπί στα προηγούμενα ματς, ενώ, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Κέντρικ Ναν με τα «πράσινα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.