ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεπέρασε Σίτι, Παρί και Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα της Ευρώπης σε μια πολύ σημαντική στατιστική υπηρεσία έχοντας ξεπεράσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα και την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί!

Ξεπέρασε Σίτι, Παρί και Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός!

Στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου σε κατοχή ο Παναθηναϊκός!

Το “τριφύλλι” σύμφωνα με το Wyscout είναι τρίτο σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη σε ποσοστά κατοχής, μετρώντας ποσοστά της τάξης του 65.4% ανάμεσα στις ομάδες των 54 πρωταθλημάτων πρώτης κατηγορίας.

Και τι με αυτό; Kαι όμως το στατιστικό αυτό είναι σπουδαίο, αφού ο Παναθηναϊκός, είναι πάνω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα και την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί!

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Σίτι, βρίσκεται στο 64,3% ενώ η Παρί στο 64,8% και η Μπάρτσα στο 64,1%!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.