ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

AEK-Παναθηναϊκός: Αγωνιστική με ντέρμπι κορυφής και Stoximan Master!

Ντέρμπι χαρακτήρα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με τις αποδόσεις της Stoiximan!

AEK-Παναθηναϊκός: Αγωνιστική με ντέρμπι κορυφής και Stoximan Master!

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚΠαναθηναϊκός, στις 20:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αήττητο σερί 12 αγώνων εντός συνόρων τρέχει η Ένωση. Και μετά το μεγάλο τρίποντο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πλησίασε στο -2 από την κορυφή της Stoiximan Super League. Ακολούθησε το 0-0 με τον Άρη στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτέλεσμα που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως και 10.000€ εντελώς δωρεάν*

Προτεραιότητα ωστόσο είναι το πρωτάθλημα και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικής σημασίας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Γκαρσία έχει βρει ρυθμό και λύνει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα εκτέλεσης, η δημιουργία παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ανασταλτικά ωστόσο η ΑΕΚ εξακολουθεί να εμφανίζει κενά.

Ο Παναθηναϊκός έχει 2/2 με τον Τερίμ στον πάγκο στο πρωτάθλημα. Μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε και το 2-1 επί του Παναιτωλικού, έστω και με εμφανίσεις που δεν ενθουσίασαν. Τα δύο σερί τρίποντα έφεραν πάντως τους «πράσινους» στην κορυφή της βαθμολογίας και το +2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 εντός με τον Ολυμπιακό, για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιο δύσκολο πλέον το έργο της ομάδας του Τερίμ στη ρεβάνς του Φαλήρου, ειδικά από τη στιγμή που διεξάγεται λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Λύσεις μεσοεπιθετικά βρίσκει ο Παναθηναϊκός, έχει ωστόσο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό θέμα στη γραμμή των στόπερ.

Πρακτικά, η ΑΕΚ κάνει προσπέραση στην κούρσα του τίτλου σε ενδεχόμενο νίκης. Ιδανικά το τρίποντο κυνηγάει και ο Παναθηναϊκός, εντούτοις και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα τον «χαλάσει». Σκοπιμότητα, υψηλό κίνητρο και πολλή τακτική είναι η συνταγή του ντέρμπι. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Under 6,5 κάρτες σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.