ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Xωρίς Σλούκα κόντρα στο Λαύριο

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα κόντρα στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Παναθηναϊκός: Xωρίς Σλούκα κόντρα στο Λαύριο

O Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR ανιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο για τη Stoiximan Basket League θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” θα έχουν ξανά τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη διάθεση τους, ενώ εκτός είναι οι Βιλντόσα, Μαντζούκας και Μπαλτσερόφσκι, με τον τελευταίο να διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Ωστόσο εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης είναι και ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην πιεστεί καθώς ακολουθούν και δυο μεγάλα ματς με Παρτίζαν την Παρασκευή και με Ολυμπιακό τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα,

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.