ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεντβάι: «Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερο Παναθηναϊκό….»

Όλα όσα ανέφερε ο Τιν Γεντβάι.

Γεντβάι: «Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερο Παναθηναϊκό….»

Ο Τιν Γεντβάι δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και ικανοποιημένος για τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ντέρμπι τα είχε όλα εκτός από οπαδούς. Ελπίζω να το απόλαυσαν από το σπίτι τους. Φεύγουμε με μια άσχημη γεύση γιατί είχαμε τους τρεις βαθμούς στην τσέπη μας. Άκουσα την ανακοίνωση, δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία, είναι πράγματα που καθορίζουν τους αγώνες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, παλέψαμε σκληρά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλά και μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τώρα πάλι με Ολυμπιακό. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Κρατάμε τους βαθμούς.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αν και δεν το κάνω συχνά λόγω της θέσης μου. Ο νέος προπονητής φέρνει καινούργια ενέργεια, δυνάμεις, είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, σε καλό δρόμο και θα βελτιωνόμαστε. Ακόμη δεν έχετε ακόμη τον καλύτερο Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.