ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Φουλάρει για στόπερ και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός – Πιθανό να πάρει και χαφ»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Νικολογιάννης: «Φουλάρει για στόπερ και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός - Πιθανό να πάρει και χαφ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, αρχικά αναφέρθηκε στην αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ για τον Φρόινφελντ, τονίζοντας ότι η σειρά γεγονότων από τη μέρα που έχει αναλάβει τα ηνία της ΚΕΔ σε συνδυασμό με τους ορισμούς Νταμπάνοβιτς και Χίγκλερ στα ματς του Κυπέλλου, έχει άρει την εμπιστοσύνη στον Σουηδό: «Η είδηση της ημέρας είναι η σκληρή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά του Φρόινφελντ. Έχει άρει την εμπιστοσύνη του στον Φρόινφελντ ο Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης, δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα, ενώ χαρακτήρισε ως «τελικό» το ματς με τους Πειραιώτες: «Tελικός το ματς με τον Ολυμπιακό. Ειδικά αυτό το ματς είναι και γοήτρου. Αύριο θα δούμε ποιους θα έχει. Σίγουρα εκτός ο Ιωαννίδης, αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ. Ούτε Γερεμέγεφ με Ολυμπιακό και Αστέρα και πάει μόνο με Σπόραρ. Δύσκολο των Τζούριτσιτς και Τσέριν. Θα είναι στην αποστολή ο Ακαϊντίν με Ολυμπιακό. Ίσως τον βάλει με τον Αστέρα. Δεν είναι και πολλοί οι διαθέσιμοι.»

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tέλος ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι» φουλάρουν για την απόκτηση στόπερ, αλλά και τερματοφύλακα, ενώ εκτίμησε ότι μπορεί να κινηθούν και για χαφ: «Δεδομένη η απόκτηση στόπερ. Βασικός στόχος ο Ούγκο. Κινείται να επιλέξει και τερματοφύλακα. Θα το κρίνουν ο Τερίμ με τους συνεργάτες του. Πιθανό να πάρει μέσο. Ή για το “6” ή για τη θέση “8-10”. Θέλει να πάρει έναν παίκτη εκεί που θα κάνει τη διαφορά»

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.