Επικαιρότητα

Έτσι ανεβαίνει η τηλεθέαση: To πλάvο-φωτιά της Μαρίας Αντωνά στο Survivor που έκανε και τον Σοϊλέδη να χαζέψει (Pics)

Έτσι ανεβαίνει η τηλεθέαση: To πλάvο-φωτιά της Μαρίας Αντωνά στο Survivor που έκανε και τον Σοϊλέδη να χαζέψει (Pics)

Kαλά «διαβασμένη» η Αντωνά στον Άγιο Δομήνικο.

Στοίχημα με την τηλεθέαση μοιάζουν να έχουν βάλει ΣΚΑΪ και Acun Medya στο κομμάτι του Survivor κυρίως τώρα που ο ανταγωνισμός μεγαλώνει λόγω της επιστροφής των τηλεοπτικών σειρών των αντίπαλων στρατοπέδων στην prime time.

Και κάπως έτσι τα πλάνα-φωτιά επιστρέφουν στις οθόνες μας, με τη Μαρία Αντωνά να πρωταγωνιστεί σε πολλά από αυτά, όπως ακριβώς συνέβη στο επεισόδιο της Κυριακής όπου η παρουσιάστρια και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έδωσε τα… ρέστα της στον κάμερα μαν.

Δείτε το πλάνο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version