ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λοντίγκιν: «Παίρνει ”σάρκα και οστά” η φιλοσοφία του νέου προπονητή – Έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Γιούρι Λοντίγκιν, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Λοντίγκιν: «Παίρνει ''σάρκα και οστά'' η φιλοσοφία του νέου προπονητή - Έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο έμπειρος πορτιέρε του «τριφυλλιού» με δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, ενόψει της αποψινής ρεβάνς απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, μίλησε για τη σημασία του παιχνιδιού, αλλά και για τη νέα φιλοσοφία των «πρασίνων» υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ,

Μεταξύ άλλων ο Γιούρι Λοντίγκιν, σχολίασε και τον νέο τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι παρότι είναι «δύσκολος» οι παίκτες της ομάδας, θα πρέπει να το ακολουθήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούρι Λοντίγκιν στην κάμερα της Cosmote TV:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Μπορεί να έχεις δύο αποτελέσματα στα οποία να μην χάσεις. Είτε κερδίσεις, είτε έρθεις ισοπαλία και πας την πρόκριση στην παράταση ή και στα πέναλτι. Για το παιχνίδι, νομίζω ότι με το χρόνο βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτερoι. Η φιλοσοφία του νέου προπονητή, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει «σάρκα και οστά» και πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να περάσουμε εμείς και όχι ο Ολυμπιακός.»

Για τη νέα φιλοσοφία του προπονητή και τον τρόπο που προσαρμόζεται: «Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε στο ποδόσφαιρο, ο καθ’ ένας μας, οι ποδοσφαιριστές, οι τερματοφύλακες, όλοι, έχουμε υπάρξει με πολλούς προπονητές. Ο κάθε προπονητής έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, λειτουργίας. Και από αυτό τον τρόπο πέρασα, έχω περάσει από τέτοιο στάδιο που χρειάζεται να είσαι ψηλά, που χρειάζεται να είσαι “λίμπερο”.

Γενικά εγώ σαν τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός τερματοφύλακας και συνηθίζω να παίζω ψηλά, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ναι, είναι δύσκολο, όλα κρίνονται σε μια λεπτή γραμμή ας του πούμε έτσι… Να βγεις, να μην βγεις. Είναι κάτι το οποίο ζητά ο προπονητής για να υπάρχει πίεση και ψηλά. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο, όσο καλύτερα μπορούμε φυσικά και να είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή, είτε εγώ σαν τερματοφύλακας, είτε οι αμυντικοί, ώστε να πέσουμε όταν χρειαστεί.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.