ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οταν ο Ούγκο σκόραρε από σέντρα του Μπακασέτα! (vid)

Μπακασέτας και Ούγκο υπήρξαν συμπαίκτες στην Τράμπζονσπορ και τώρα θα ανταμώσουν ξανά στον Παναθηναϊκό.

Οταν ο Ούγκο σκόραρε από σέντρα του Μπακασέτα! (vid)

Μπακασέτας και Ούγκο υπήρξαν συμπαίκτες στην Τράμπζονσπορ και τώρα θα ανταμώσουν ξανά στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ανακοινώσει Λημνιό, Ακαϊντίν και έχοντας κλείσει τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα φορέσει τις επόμενες ημέρες τα πράσινα. Επίσης, προχωρούν για την απόκτηση δεύτερου στόπερ με τον Βίτορ Ούγκο να είναι έτοιμος να γίνει παίκτης του “τριφυλλιού”.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα συναντήσει ξανά τον Μπακασέτα, αφού οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Τράμπζονσπορ. Μάλιστα, υπάρχει φάση στην οποία ο Ούγκο σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπακασέτα. Εικόνα από το παρελθόν και το… μέλλον.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.