ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Είναι ωραίο να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του.

Τερίμ: «Είναι ωραίο να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν άψογος αγώνας και για τους δύο. Ήταν ένα δεύτερο συνεχόμενα ντέρμπι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους αντιπάλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε και είναι ωραίο να κερδίζεις μέσα στον αντίπαλο.

Βάλαμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις αλλά παλέψαμε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και χαίρομαι που δώσαμε μία τέτοια νίκη στους οπαδούς. Έχω σεβασμό για τους παίκτες μου όπως έπαιξαν μέσα στο γήπεδο, τα έδωσαν όλα.

Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση νωρίτερα. Κάποιοι δε μπορούσαν να συνεχίσουν είχαμε τραυματισμούς, κάνανε υπομονή έδωσαν κάτι παραπάνω και τους χρησιμοποιήσαμε όλους. Όποιον και να βάλουμε παίζει στο 100%, ήταν σα τελικός δεν ήταν εύκολο εδώ μέσα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.