ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρεθ: «Κρατάμε την πρόκριση και τη χαρά που δώσαμε στους οπαδούς μας»

Oι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πέρεθ: «Κρατάμε την πρόκριση και τη χαρά που δώσαμε στους οπαδούς μας»

Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό χαφ να κρατά την πρόκριση και τη χαρά που πήραν οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αρχικά θέλαμε την πρόκριση. Αυτό το ματς κράτησε πολύ. Και οι δύο ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες. Χαρούμενος που πήραμε την πρόκριση εδώ.

Όπως είπα αρχικά ο αγώνας θα κρατούσε 90 και κράτησε 120 λεπτά. Βεβαίως σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν και παικτες που έχουν θέματα φυσικής κατάστασης. Παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλες θέσεις το έκαναν πάρα πολύ καλά. Κρατάμε την πρόκριση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είπα και πριν υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν παίξει σε συγκεκριμένες θέσεις. Ετσι έγινε και με τα πέναλτι που παίκτες όπως ο Βαγιαννίδης ή ο Κώτσιρας εκτέλεσαν πέναλτι που δεν εχουν εκτελέσει πολλά. Κρατάμε την πρόκριση και τη χαρά που δώσαμε στους οπαδούς.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.