ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΗΧΟ: Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Φάληρο με τουρκική περιγραφή! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό και οι Τούρκοι, νέοι υποστηρικτές του συλλόγου αλλά και... αιώνιοι πιστοί του Φατίχ Τερίμ, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την άλωση του "Καραϊσκάκης"!

ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΗΧΟ: Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Φάληρο με τουρκική περιγραφή! (Vid)

Μόνο… ήρεμοι δεν είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την ηρωική πρόκριση του “τριφυλλιού” επί του Ολυμπιακού στα πέναλτι!

Οι “πράσινοι” στάθηκαν όρθιοι στο Φάληρο, νίκησαν ατυχίες και αιώνιο αντίπαλο, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπελλου και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον Πύργο των Αθηνών, όπου περίπου 200 φίλοι τους σταμάτησαν το πούλμαν τραγουδώντας συνθήματα.

Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό, η έλευση του Φατίχ Τερίμ, έχει γίνει αφορμή ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει πολλούς οπαδούς και στην Τουρκία με τον Τούρκο προπονητή να βρισκεται εδώ καιρό στο επίκεντρο των ιστοσελίδων της γειτονικής χώρας, “αναγκάζοντας” και κανάλια της να πάρουν τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του “τριφυλλιού”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σπίκερ του τουρκικού καναλιού που μετέδιδε το παιχνίδι για την γείτονα χάρα τρελάθηκε πραγματικά την στιγμή που έχασε το πέναλτι ο Μαντί Καμαρά και άρχισε να φωνάζει μη μπορώντας να συγκατήσει την χαρά του για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του συμπατριώτη του και προπονητή του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ.

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε την “έκρηξη” χαράς από… Τουρκία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.