ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πρασίνισες το Φάληρο Παναθηναϊκέ και γλέντι με Ακαϊντίν σέντερ-φορ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού με μισή ομάδα και με τον Ακαιντίν σέντερ-φορ μέσα στο Καραισκάκη με τον Τερίμ να δίνει ρεσιτάλ από τον πάγκο και τον Λοντίγκιν και τον Κώτσιρα μέσα στο γήπεδο.

Πρασίνισες το Φάληρο Παναθηναϊκέ και γλέντι με Ακαϊντίν σέντερ-φορ!

Με τίποτα δεν πέφτει η διάθεση από χθες το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγαλειώδη πρόκριση, μέσα στο Καραϊσκάκη, μία πρόκριση που άλλαξε το τσιπάκι του κόσμου του Παναθηναϊκού και πάλι και αναμένεται να δώσει και την ώθηση στην ομάδα.

Πως να είσαι Παναθηναϊκός και να μην έχεις ανεβασμένη διάθεση από χθες το βράδυ, όταν πας και γλεντάς τον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο σπίτι του με τον Αϊκαντίν σέντερ-φορ και οκταροδεκάρι τον Κώτσιρα; Πως να είσαι Παναθηναϊκός και να μην έχεις ανεβασμένη διάθεση από χθες το βράδυ, όταν από το ματς που διεκόπη λένε, λένε, λένε οι απέναντι ότι μόνο έτσι κερδίζετε και πας με μισή ομάδα και τους παίρνεις μία δικαιότατη πρόκριση.

Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Και στα δύο παιχνίδια ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος και δεν θα χρειαζόταν να πάει στα πέναλτι, αν έμπαινε η ευκαιρία του Ιωαννίδη στο πρώτο ματς και οι ευκαιρίες του Σπόραρ (2) και του Βέρμπιτς στο Φάληρο. Μιλάμε για κλασικές ευκαιρίες, μία να πήγαινε μέσα η πρόκριση δεν θα κρινόταν στα πέναλτι.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και στο ματς πρωταθλήματος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίζει με 3-0, το ματς ήταν 0-1 και μετά είχαμε το 1-1 και την διακοπή και έλεγαν ότι αν συνεχιζόταν το ματς θα κέρδιζαν. Το είδαμε χθες πως θα κέρδιζαν, πήγε ο Παναθηναϊκός μέσα στο Φάληρο με μισή ομάδα και έδειξε τι σημαίνει μαχητική ψυχή.

Με τον Ακαιντίν σέντερ-φορ και τον Κώτσιρα στο έξι και μετά εξτρέμ, οκτώ και δέκα. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Πέρυσι τον Μάιο του στερήσατε ένα πρωτάθλημα, διότι τον βάλατε να παίξει με 18 κρούσματα covid. Η πρώτη απάντηση δόθηκε χθες. Ερχονται και άλλες. Και με κροτίδα και χωρίς κροτίδα και με Ακαϊντίν σέντερ-φορ τον Παναθηναϊκό στα ίσα, δεν μπορείτε να τον κερδίσετε.

Και ο Τερίμ χθες έκανε απίστευτα πράγματα και έδειξε, ότι είναι προπονητής-νικητής. Εβαλε Ζέκα και Ρούμπεν, όταν ο Ολυμπιακός είχε πάρει την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το κέντρο. Το γύρισε σε 3-5-2, όταν ο Σπόραρ δεν άντεξε από τις κράμπες και έβαλε τον Ακαιντίν σέντερ-φορ με στόχο έναν. Να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την περιοχή, στην χειρότερη να πάει στα πέναλτι την πρόκριση και αν βρει κανένα γκολ, από κόρνερ έχει καλώς.

Σε αυτό το διάστημα ήταν συγκλονιστικός ο Κώτσιρας, ο καλύτερος του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα με κορυφαία στιγμή το τακουνάκι πάρε-βάλε στον Σπόραρ. Πρωταγωνιστής της πρόκρισης ήταν ο Λοντίγκιν, που έπιασε το πέναλτι, που στέρησε την πρόκριση από τον Ολυμπιακό στο πιο κρίσιμο σημείο. Οπότε στη συνέχεια το έβαλε ο Σένκεφελντ, το έχασε ο Καμαρά και αντίο.

Πρασίνισες το Φάληρο Παναθηναϊκέ!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.