ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα για Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα για Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ

Πανηγυρισμοί τέλος και τα κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού!

Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο με το απουσιολόγιο να μένει αμετάβλητο!

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας της καταπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον ο Φατίχ Τερίμ, είδε και πάλι τους Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ να ακολουθούν ατομικό, ενώ Ιωαννίδης, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Το δελτίο Τύπου:

Μετά από την αξέχαστη βραδιά πρόκρισης επί του «αιωνίου» αντιπάλου, την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο «Γ. Καλαφάτης», μια και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στη ρεβάνς Κυπέλλου. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.