ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Την προσοχή του στη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, στρέφει πλέον ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τους Αρκάδες για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θέλοντας τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Πέμπτη η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε αυτή λοιπόν διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόπτες θα είναι ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Μιχαήλ Παπαδάκης από το Ηράκλειο, ενώ στο VAR θα κάτσουν οι Τσέτσιλας από Καστοριά και Νικολαϊδης από Μακεδονία.

Τέλος τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.