ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με Παρτίζαν ο Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR με την Παρτίζαν είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση.

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με Παρτίζαν ο Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει το καλό του σερί στην Ευρωλίγκα, καθώς υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική (19/01, 21:15).

Οι «πράσινοι» έχουν νέο… πονοκέφαλο ενόψει της αναμέτρησης αυτής, αφού ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι άρρωστος με ίωση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο Έλληνας σέντερ, που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος, αποτελεί κομβικό κομμάτι του συνόλου του Εργκίν Αταμάν, ειδικά δεδομένης της απουσίας του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, που έκανε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα.

Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη από το γεγονός πως ο Ματίας Λεσόρ αντιμετωπίζει ακόμη ενοχλήσεις από το πρόβλημα στη μέση που είχε αποκομίσει στο Μιλάνο. Ο Γάλλος σέντερ προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα υπολογίζεται για την αναμέτρηση, ωστόσο σίγουρα θα είναι πολύ επιβαρυντικό αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» μόνος του τη θέση «5».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, όσον αφορά τους υπόλοιπους, δεδομένη είναι η απουσία των Λούκα Βιλντόσα και Λευτέρης Μαντζούκα. Κανονικά υπολογίζεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα μετά το ματς με την Μπάγερν στις 12 Οκτώβρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.