ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το Twitter υποκλίνεται στον συγκλονιστικό Γιάννη Κώτσιρα (Pics)

O Γιάννης Κώτσιρας ήταν για ένα ακόμη ματς συγκλονιστικός και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τον αποθέωσαν στο Τwitter!

Το Twitter υποκλίνεται στον συγκλονιστικό Γιάννη Κώτσιρα (Pics)

Aπό τέτοια ματς “γεννιούνται” ήρωες!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ηρωική εμφάνιση στο Φάληρο και απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Κατά τη διάρκεια και αυτού του ντέρμπι ο Φατίχ Τερίμ, ρίσκαρε, αλλά έκανε μαεστρικό κοουτσάρισμα με το οποίο “μπλόκαρε” τον Ολυμπιακό και απειλήθηκε ελάχιστα. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του “τριφυλλιού” ηταν ξανά ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στον νέο ρόλο που του έχει δώσει ο νέος τεχνικός της ομάδας, ενώ έπαιξε σε τέσσερις θέσεις. Αμυντικό χαφ, δεξί εξτρέμ, αριστερό εσωτερικό χαφ και στόπερ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά ο ηρωισμός, το πάθος και το φιλότιμο του Κώτσιρα δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνει στο Twitter.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.