ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Πάντερ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR η Παρτίζαν!

Χωρίς τον Πάντερ στο ΟΑΚΑ για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR η Παρτίζαν!

Χωρίς Πάντερ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR η Παρτίζαν!

Για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15, Νοvasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αναζητώντας τη 14η νίκη τους στη φετινή Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόσα που χειρουργήθηκε πρόσφατα στον μηνίσκο.

Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός της Παρτίζαν, θα επιστρέψει ξανά στο ΟΑΚΑ με μια ακόμη ηχηρή απουσία, εκτός από αυτή, του Αλέκσα Αβράμοβιτς!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Πάντερ, παραμένει στο Βελιγράδι, αφού ανέβασε πυρετό, δημιουργώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Ομπράντοβιτς όσον αφορά την περιφέρεια.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ ήταν κομβικός στο ματς του πρώτου γύρου στην «Stark Arena», αφού σημείωσε κρίσιμα καλάθια φτάνοντας τους 13 πόντους σε 22:26 λεπτά συμμετοχής και βοηθώντας την Παρτίζαν να επικρατήσει στην παράταση με σκορ 92-87.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.