ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Να είμαστε προσεκτικοί με Παρτίζαν – Δεν σκεφτόμαστε τον ματς με τον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν (19/1, 21:15).

Παπαπέτρου: «Να είμαστε προσεκτικοί με Παρτίζαν - Δεν σκεφτόμαστε τον ματς με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχουν προσωπικά στο μπάσκετ. Πέρσι έπαιζα στην Παρτιζάν τώρα είμαι και πάλι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και παίζω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ κομβικό και σημαντικό για εμάς. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν βρει ρυθμό η Παρτιζάν μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό. Αν είμαστε σωστοί αμυντικά θα πάει καλά για εμάς το ματς».

Για τον αν σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Παρτιζάν. Βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έτσι είναι η ζωή. Δε μας… παίρνει να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του κατάσταση: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο. Παλεύεις συνέχεια και με πολλές καταστάσεις. Ειδικά μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο στο πόδι που καλά καλά δε μπορείς να πατήσεις. Νιώθω πολύ καλά. Δε μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης. Αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.