ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με στόχο τη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15) την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα της διοργάνωσης.

Με στόχο τη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Το «τριφύλλι» παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με συνεχείς νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το σερί αυτό θέλει να συνεχίσει και σήμερα κόντρα στους Σέρβους, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που για μία ακόμα φορά επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο που μεγαλούργησε επί 13 συναπτά έτη.

Μάλιστα, ο Ζοτς αναμένεται για μία ακόμα φορά να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια του αγώνα, οδηγώντας την ΚΑΕ να ανακοινώσει sold out αρκετές ημέρες πιο μπροστά.

Από κει και πέρα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σήμερα με προβλήματα και απουσίες. Ο Έργκιν Αταμάν δεν υπολογίζει στους Λούκα Βιλντόζα, Λευτέρη Μαντζούκα και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που πέρασε ίωση και μένει να φανεί εάν έχει δυνάμεις για να αγωνιστεί. Από πλευράς της Παρτιζάν, στο Βελιγράδι έμειναν οι Κέβιν Πάντερ και Αλέξα Αβράμοβιτς, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» για τον Ομπράντοβιτς στις θέσεις των γκαρντ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Εμίν Μόγκουλκοτς και Μαξίμ Μπουμπέρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.