ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Ντραγκόφσκι: «Ανυπομονώ για το πρωτάθλημα, βασικός λόγος που ήρθα ο Τερίμ»

Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι πάτησε το πόδι του πριν από λίγη ώρα στην χώρα μας.

Στην Αθήνα ο Ντραγκόφσκι: «Ανυπομονώ για το πρωτάθλημα, βασικός λόγος που ήρθα ο Τερίμ»

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ταξίδεψε μέσω Μιλάνου και βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγη ώρα καθώς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντραγκόφσκι αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει με την Σπέτσια για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου τερματοφύλακα, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις», τόνισε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον προπονητή του Παναθηναϊκού. «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε. Ο Ντραγκόφσκι δεν δίστασε να μιλήσει ξεκάθαρα για νταμπλ. «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Τέλος, αναφορικά με την πράσινη απόχρωση που επέλεξε στα ρούχα του είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.