ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς – Στην 4η περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλαμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μετά το ματς με την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ.

Αταμάν: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς - Στην 4η περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλαμε»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα δεν προετοιμάστηκε καλά, ενώ υποστήριξε ότι στην 4η περίοδο έπαιξαν την άμυνα που θέλανε.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Η Παρτίζαν δεν μας άφησε να παίξουμε το παιχνίδι μας σε μια εβδομάδα που ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά είχαμε πολλά προβλήματα, ο Ντοζίερ μας πλήγωσε με το πικ-εν-ρολ, ωστόσο καταφέραμε στο τέλος να τον περιορίσουμε και να πάρουμε την νίκη. Δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια, αλλά στην 4η περίοδο καταφέραμε την άμυνα που θέλαμε και διορθώσαμε πολλά πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.