ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα βάζει και στον ύπνο του: Εξωπραγματικό ποσοστό του Ναν από την ημέρα που φόρεσε τα “πράσινα”!

Αδιανόητα πράγματα από τον Κέντρικ Ναν!

Τα βάζει και στον ύπνο του: Εξωπραγματικό ποσοστό του Ναν από την ημέρα που φόρεσε τα

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά σαρωτικός και ξεπέρασε και το εμπόδιο της Παρτίζαν στο κατάμεστο από 18.500 οπαδούς ΟΑΚΑ βάζοντας πλώρη μέχρι και για τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας!

Ο Κέντρικ Ναν ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής με 21 πόντους και 4 ασίστ. Πέρα από τα καλά ποσοστά στα σουτ (7/14), είχε ακόμη μια αλάνθαστη βραδιά από την γραμμή των βολών, δεδομένου πως ολοκλήρωσε το σαραντάλεπτο με 6/6.

Και έχει πετύχει ένα απίστευτο στατιστικό από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι και τα 6 αστέρια!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο γράφει το κοντέρ; 34/34 στην EuroLeague και 9/9 στη Stoiximan Basket League. Ήτοι, 43 συνεχόμενες εύστοχες βολές στα 16 παιχνίδια που έχει κληθεί να σουτάρει έστω μία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.