ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντραγκόφσκι: «Μεγάλο βήμα μπροστά για εμένα ο Παναθηναϊκός» (vid)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ένταξή του στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο PAO TV.

Ντραγκόφσκι: «Μεγάλο βήμα μπροστά για εμένα ο Παναθηναϊκός» (vid)

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε στο PAO TV ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε ενθουσιασμένος για την ένταξή του στο ρόστερ του Τριφυλλιού και έδειξε ανυπόμονος να νιώσει την ατμόσφαιρα της πράσινης εξέδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να αποφασίσεις να αποδεχτείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Πρωτίστως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έπειτα, είναι ένα σπουδαίο πλάνο και για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Είμαι ενθουσιασμένος και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αποτελέσω μέλος της ομάδας».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρώτησες κάποιον προκειμένου να συλλέξεις πληροφορίες για τη νέα ομάδα σου;

«Ναι, βέβαια. Ήμουν συμπαίκτης στη Σπέτσια με τον Νικολάου και μίλησα μαζί του. Ίσως να μην ήταν τόσο χαρούμενος που έγινα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα μου ομάδα».

Στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δύο Πολωνοί τερματοφύλακες, ο Γιόσεφ Βάντσικ και ο Αρκάδιους Μάλαρτζ, με τον πρώτο να κάνει σπουδαία καριέρα. Είναι στη σκέψη σου να μείνεις χρόνια και να πετύχεις στο Τριφύλλι;

«Θα μου άρεσε, θα ήταν εκπληκτικό και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω».

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς δανεικός. Πώς ήταν η εμπειρία;

«Όταν πρωτοπήγα στην Έμπολι ήταν το πρώτο μου βήμα συμμετοχής στα κορυφαία πρωταθλήματα. Αυτή εδώ είναι η δεύτερή μου φορά ως δανεικός. Την πρώτη τα πήγα πραγματικά καλά κι ελπίζω η δεύτερη να είναι ακόμα καλύτερη».

Ποιος είναι ο στόχος σου στον Παναθηναϊκό;

«Ο δικός μου προσωπικός στόχος είναι ο ίδιος με τον στόχο της ομάδας: να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος μου και θεωρώ ότι είναι και του συλλόγου».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του συλλόγου;

«Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να βρίσκεστε στα γήπεδα έως τον Φεβρουάριο. Ανυπομονώ να σας δω γιατί η φήμη σας είναι παγκόσμια. Ανυπομονώ να το νιώσω στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.