ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το αυριανό ματς με τον Αστέρα

Δείτε τους εκλεκτούς του Φατίχ Τερίμ για το αυριανό ματς.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το αυριανό ματς με τον Αστέρα

Τέσσερις τερματοφύλακες περιλαμβάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρας Τρίπολης. Εκτός παραμένουν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ. Ποινή λόγω καρτών θα εκτίσουν οι Βιλένα, Τζούριτσιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση του νεοαποκτηθέντα Πολωνού τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος πριν την έναρξη παρουσιάστηκε από το τεχνικό επιτελείο στους νέους συμπαίκτες του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ, θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Στο αυριανό παιχνίδι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών οι Βιλένα, Τζούριτσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.