ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα με αρκετά προβλήματα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει αλλά μία νίκη κόντρα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα με αρκετά προβλήματα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται χωρίς σταματημό με το «τριφύλλι» να υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο, τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (19:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα κοντραριστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία τους απέναντι στους Αρκάδες με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για να συμβεί ωστόσο αυτό ο Παναθηναϊκός και ο Φατίχ Τερίμ θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των πολλών απουσιών. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Βιλένα, αλλά και οι τραυματίες Τζούρισιτς (είναι και τιμωρημένος), Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει και εκείνος τη νίκη για να συνεχίσει να κάνει όνειρα για την είσοδό τους στα Play Offs. Ο Μίλαν Ράσταβατς για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει στους Παπαδόπουλο, Μιριτέλο και Καστάνιο.

Αναφορικά με την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στην εστία, ο Μλαντένοβιτς θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης το δεξί και οι Σένκεφελντ και Ακαϊντίν τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Ζέκα θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Κώτσιρα και Μπερνάρντ να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μαντσίνι στα αριστερά και ο Αϊτόρ στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Παπαδάκη, τέταρτος θα είναι ο Γκάμαρης, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Τσέτσιλας και Νικολαΐδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.