ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Bασικός με τη Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα ο Μαξίμοβιτς

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, πήρε φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Χετάφε, κόντρα στην Οσασούνα.

Bασικός με τη Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα ο Μαξίμοβιτς

Βασικός στο Οσασούνα-Χετάφε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο 29χρονος Σέρβος χαφ, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις οι οποίες βαίνουν σε καλό δρόμο, βρισκεται στην ενδεκάδα της Μαδριλένικης ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Παμπλόνα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

O Mαξίμοβιτς είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εκ των ακρογωνιαίων λίθων της Χετάφε, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, βρισκεται μπροστά στην κουρσα της απόκτησης του με τις επόμενες 48 ώρες να είναι αυτές που θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή είναι η 20η του εμφάνιση στα 22 φετινή ματς της Χετάφε στη La Liga, ενώ να σημειώσουμε ότι φέτος έχει σκοράρει και ένα γκολ στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, στη νίκη της Χετάφε κόντρα στην Οσασούνα με σκορ 3-2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.