ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρδισε και τον Αστέρα, παραμένει στην κορυφή κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο Παναθηναϊκός

Απίθανη κακοδαιμονία για τον Παναθηναϊκό, αλλά η κορυφή παραμένει πράσινη. Η ομάδα του Τερίμ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης με σκόρερ τους Αϊτόρ και Γεντβάι, παρ' όλο που έχασε ακόμα δύο παίκτες (Βέρμπιτς και Σπόραρ). «Συναγερμός» και αγωνία ενόψει Ατρόμητου και ΠΑΟΚ, ξέμεινε από επιθετικούς λόγω των τραυματισμών.

Κέρδισε και τον Αστέρα, παραμένει στην κορυφή κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο Παναθηναϊκός

Απίθανη κακοδαιμονία για τον Παναθηναϊκό, αλλά η κορυφή παραμένει πράσινη. Η ομάδα του Τερίμ επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης με σκόρερ τους Αϊτόρ και Γεντβάι, παρ’ όλο που έχασε ακόμα δύο παίκτες (Βέρμπιτς και Σπόραρ). «Συναγερμός» και αγωνία ενόψει Ατρόμητου και ΠΑΟΚ, ξέμεινε από επιθετικούς λόγω των τραυματισμών.

Tο ματς:

Aνώτερος αλλά και υποψιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα στον πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο, με το “τριφύλλι” να κυκλοφορεί την μπάλα προσπαθώντας να σπάσει την άμυνα των Αρκάδων.

Ωστόσο η ομάδα του Τερίμ λίγο έλειψε να την “πατήσει” στο 14′ όταν ο Λοντίγκιν έκανε λάθος έξοδο, αλλά ευτυχώς ο Μάντζης έκανε λάθος και δεν πλάσαρε σωστά.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και τρία λεπτά αργότερα έχασε καλή στιγμή με τον Μπερνάρ να πασάρει δεξιά στον Βαγιαννίδη, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε ο Κώτσιρας σούταρε αλλά η μπάλα εφυγε άουτ.

Στο 27′ ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό όταν ο Βέρμπιτς ένιωσε ενοχλήσεις μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλάγκμπε και αντικαταστάθηκε από τον Αϊτόρ.

Ο Αστέρας αμέσως μετά βγήκε μπροστά και στο 28′ έχασε πολύ καλή στιγμή να προηγηθεί με τον Καλτσά να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Λοντίγκιν να αποκρούει εντυπωσιακά με το πόδι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 καθώς ούτε η αδύναμη κεφαλιά του Σπόραρ στο 31′ βρήκε στόχο, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ στο 45’+3′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 50′ το “τριφύλλι” έλυσε τον γόρδιο δεσμό! Από εξαιρετική ενέργεια του Μαντσίνι, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Αϊτόρ με εξαιρετικό πλασέ, άνοιξε το σκορ για το 1-0.

O ρυθμός έπεσε, αλλά ο Παναθηναϊκός στάθηκε ξανά άτυχος. Λίγη ώρα μετά το γκολ και ο Σπόραρ ακολούθησε την άγουσα προς τον πάγκο ελέω νέου τραυματισμού με τον Τσόκαϊ να μπαίνει στη θέση του και τον Μπερνάρ να μετατοπίζεται στην κορυφή.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους πράσινους οι οποίοι έφτασαν στο 2-0, όταν από σέντρα του Αϊτόρ ο Γέντβαϊ σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86′ Ακαϊντίν), Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (86′ Ζέκα), Κώτσιρας, Μπερνάρ (86′ Λημνιός), Μαντσίνι, Σπόραρ (61′ Τσοκάι), Βέρμπιτς (27′ Αϊτόρ).

Έμειναν στον πάγκο: Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Λημνιός, Φικάι.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (86′ Άλβαρες), Μουνάφο (72′ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε, Καλτσάς (72′ Μπαρτόλο), Σουρλής (58′ Ζουγλής), Σίτο (46′ Κρέσπι), Μάντζης.

Έμειναν στον πάγκο: Κακαδιάρης, Ατιένθα, Γκος, Βαλιέντε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.