ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έγινε το «μπαμ»: Κάνει δικό του τον Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Πυροδοτεί τη βόμβα Νεμάνια Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός αφού απέσπασε το «ναι» του Σέρβου και απομένει να τα βρει και με τη Χετάφε, προκειμένου να τον ντύσει τώρα στα πράσινα!

Έγινε το «μπαμ»: Κάνει δικό του τον Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Δικός του και αυτός!

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μια σπουδαία μεταγραφή καθώς απέσπασε το «ναι» του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και απομένει να τα βρει και με τη Χετάφε, προκειμένου να τον ντύσει τώρα στα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο 28χρονος μέσος (παίζει ως «εξάρι») έβλεπε εξαρχής θετικά την προοπτική των «πράσινων», οι οποίοι προσπαθούσαν τα τελευταία 24ωρα να αποσπάσουν τη θετική απάντησή του, ώστε να έχουν ένα «όπλο» στα χέρια τους στις συζητήσεις με την ισπανική ομάδα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια τεράστια μεταγραφή με την οποία ο Παναθηναϊκός κάνει το κέντρο του να είναι άκρως ποιοτικό, με έναν χαφ εξαιρετικό με παραστάσεις που αγωνίζεται ως βασικός στην Εθνική Σερβίας.

Όπως προαναφέραμε, ο Παναθηναϊκός έχει αποσπάει το πολυπόθητο «ναι» του ποδοσφαιριστή και τώρα θα εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να καταφέρει να πείσει τη Χετάφε να αφήσει τον βασικό της κεντρικό μέσο να μετακομίσει στην Ελλάδα!

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα οι “πράσινοι” αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση και του Ούγκο Βίτορ που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και να υποδεχθούν τον Τάσο Μπακασέτα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.