ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε στις 20:15 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Βasket League.

Στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με πάθος, πίστη, δίψα και κατάμεστο ΟΑΚΑ για τη νίκη στο ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε στις 20:15 τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League!

Οι “πράσινοι” μετά τις σπουδαίες νίκες στη Euroleague με τελευταια αυτή κόντρα στην Παρτίζαν, θέλουν να επικρατήσουν για δεύτερη φορά απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο και να κλειδώσουν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το “τριφύλλι” έχει κάνει το 14/14 ως τώρα έχοντας στον πρώτο γύρο περάσει από το ΣΕΦ, με σκορ 66-54!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εργκίν Αταμάν, θα έχει ξανά απουσίες, καθώς οι Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι και Μανατζούκας δεν θα αγωνιστούν στο ματς με τον πρώτο να έχει χειρουργηθεί στο γόνατο, τον δεύτερο να κάνει αφαίρεση σκωληκοειδούς απόφυσης, ενώ ο Μαντζούκας ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3 και ότι διαιτητές θα είναι οι Τσαρούχα, Πιτσίλκας και Συμεωνίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.