ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Monday Offer» από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR: Έκπτωση 15% στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων – Μέσα και του ντέρμπι!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ότι δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να προμηθευτούν εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς με έκπτωση 15% συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

«Monday Offer» από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR: Έκπτωση 15% στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων - Μέσα και του ντέρμπι!

Για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ (22/1, 20:15) κόντρα στον Ολυμπιακό, προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Οι «πράσινοι» αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο με γεμάτες κερκίδες αφού τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί sold out είναι ελάχιστα.

Mάλιστα με ανάρτηση της στα social media η «πράσινη» ΚΑΕ, ενημέρωσε ότι ισχύει το «Monday Offer» της έκπτωσης του 15%, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εναπομείναντα εισιτήρια του μεγάλου ματς!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκπτωση, ισχύει και για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague, με Αρμάνι Μιλάνο (31/1), Φενέρμπαχτσε (9/2), Βιλερμπάν (8/3), Μπαρτσελόνα (22/3) και Άλμπα Βερολίνου (11/4).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.