Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα η άφιξη του Μπακασέτα – Εξελίξεις με Μαξίμοβιτς

Παναθηναϊκός: Σήμερα η άφιξη του Μπακασέτα – Εξελίξεις με Μαξίμοβιτς

Ο Παναθηναϊκός περιμένει σήμερα στις 20:15 στην Αθήνα τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Χετάφε προκειμένου να αποκτήσει από τώρα τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς που έχει πει το "ναι".

Μετά από μια ακόμη νίκη και την παραμονή στην πρωτιά, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να γεμίζει με ποιοτητα το ρόστερ του.

Οι “πράσινοι” περιμένουν σήμερα στην Αθήνα στις 20:15 τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής, φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Τράμπζονσπορ στην ήττα με σκορ 5-1, εκεί όπου αγωνίστηκε για περίπου ένα μισάωρο, ενώ γνώρισε και την αποθέωση. Μάλιστα ο αρχηγός της Εθνικής, όπως αποκάλυψε και ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Αστέρα, ο Μπακασέτας έχει ενημερώσει πως είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Φυσικά, η είδηση που έσκασε μετά το ματς με τον Αστέρα, είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς! Ο Παναθηναϊκός απέσπασε το πολυπόθητο “ναι” από τον Σέρβο παιχταρά για συμβόλαιο τριών ετών και πλέον προσπαθεί να πάρει θετική απάντηση και από τη Χετάφε, ωστε να τον ντύσει από τώρα στα “πράσινα” και να κάνει το κέντρο του να είναι ακόμη τρομακτικό!

Μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής, υποδέχθηκε και τον Βραζιλιάνο στόπερ, Βίτορ Ούγκο, ο οποίος θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δικούς τους και τους Λημνιό, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση.

Απ. Νικολαΐδης»" /> Απ. Νικολαΐδης»" />
Exit mobile version